Den originale metode “Bipolar Refleks Terapi” fra Lone Sørensen.

Fakta: Bipolar betyder to modsatrettede poler, og denne behandling har navnet bipolar, da zoneterapi på fødder og i ansigt benyttes, dermed to modsatrettede refleksterapiformer. 

For 30 år siden begyndte Lone Sørensen at udvikle sine egne metoder ved at arbejde med refleksterapi i ansigt, på hænder og den velkendte fod zoneterapi. Det er også Lone Sørensen, som står bag udviklingen af Japansk Lifting, og i dag har hun verdensomspændende uddannelser og skoler for især ansigts, fod og håndrefleksterapi.

Hendes metoder er unikke. Inspireret af gamle Indianske metoder, Tibetanske filosofier, lægelig viden om kroppens fysiologi, og samspillet mellem hormoner, kemiske reaktioner og hjernens forskellige centre er metoden udviklet – baseret på mikrosystemer der er videnskabeligt undersøgt af førende læger over hele verden.  

Med denne metode kan der genskabes balance i krop og sind, – helt uden brug af medicin.

Nu – som noget helt nyt, efter jeg har været på kursus hos Lone, tilbyder jeg ansigtsrefleksterapi mod Stress i min klinik.

Behandlingen foregår ved, at du ligger på ryggen på briksen, og modtager ansigtsreflekszoneterapi, diagnosticering og derefter fodzoneterapi samt afbalanceringsterapien. Du skal ikke have tøjet af, det er kun ansigt og fødder der berøres. 

Metoden kan anvendes til alle aldre, børn, unge, voksne og ældre.

Blandt andet til reduktion af: 

Gennem behandlingen opnår du en nærmest meditativ tilstand af ro. I denne tilstand reguleres kroppens vejrtrækning og den neurobiologiske balance, dette betyder at eksempelvis stresshormoner som kortisol og adrenalin reduceres og normaliseres. Gamle traumer, der kan ligge gemt i underbevidstheden, kan afbalanceres gemmen regelmæssig behandling. Det anbefales at få 45 min. behandling en gang ugentlig ca. 5 gange for at opnå rigtig gode resulterer.

Men allerede efter første behandling, vil du mærke en forskel, dine drømme kan ændre sig, og du vil opleve at få mere indre ro. 

Du kan købe et klippekort til 5 gange, når du kommer den første gang. Klippekortet giver samtidig rabat. se nederst-

 

Bestil tid nu:

Booking online – Klik på knappen

Online Booking system – Klinik V/ Eva Munk