Antistressbehandling i klinik v/ Eva i Hvalsø
Antistressbehandling i klinik v/ Eva i Hvalsø

Stress: Den bedste Anti-stress-behandling.

Hvis du vil vide mere om stress. Læs min artikel fra sundhedsfagligblog.dk

“Har du stress eller travlt ?”

Klinik v/ Eva Munk

Denne behandling er i mine øjne den absolutte antistressbehandling. Her kombinerer jeg Japansk lifting med massage. Det foregår ved at du modtager japansk Lifting som det er beskrevet, men med kun en maske. Mens du ligger med ansigtsmasken på, får du hovedbundsmassage og nakke massage. Herefter får du en halv times oliemassage på ryg, skulder og arme. Kan selvfølgelig ændres til ryg og ben, hvis du hellere vil det. Hele behandlingen tager ca. 90 min. Dette er en behandlingsform, som kan afhjælpe og styrke mange psykiske og fysiologiske problemer. Foruden de kliniske og medicinske virkninger, er antistressbehandlingen også luksus velvære og meget beroligende for krop og sjæl. Skal du forkæle dig selv, så vælg en skøn omgang antistressbehandling.

Vidste du: At stresshormonerne faldt hos en gruppe forsøgspersonerne efter massage? Dette beviste man ved, at måle stresshormonerne, kortisol og adrenalin i blodet før og efter massagen. Efter endt behandling var niveauet af hormonerne i blodet betydeligt lavere end før behandlingen. 

Citat: "Massage kan ikke bare helbrede kroppen, men også lindre sindet og styrke sjælen." Norman Autton 1990. 

Dit ansigt er dig udadtil. Dine følelser afspejles i dine udtryk, din mimik. Mimik er kropssprog, der alene er udtrykt med dine forskellige ansigtsudtryk. Dit ansigt er et at de mest fleksible steder på din krop. Ansigtet indeholder hundredvis af små muskler, som gør det muligt for dig, at vise et stort antal forskellige udtryk.

I behandlingen bruges dele/elementer af ansigtszoneterapi. Hvis du evt. har ubalancer i dit hormonsystem, kan behandlingen afhjælpe problemer som vedr. dine hormoner, såsom søvnløshed, stress, menstruationsforstyrrelser og overgangsalder.

Det skal nævnes, at jeg ikke diagnosticerer sygdomme eller hormonelle forstyrrelser. Jeg tilbyder ikke ansigtszoneterapi som behandlingsform alene, men i behandlingen Japansk Lifting indgår terapien som et delelement. 

Ansigtets hundredevis af små muskler masseres og afspændes grundigt i behandlingen. Her bruges tryk af akupressurpunkter og lymfedrænage, til at fjerne væskeophobninger (poser under øjnene osv.)  og til at aktivere nervesystemet. Når dine ansigtmuskler afspændes gennem behandlingen, vil dit ansigt efter behandling fremstå mere glat og "løftet".

Jeg bruger kun økologiske og allergivenlige produkter. Der bruges ingen parfume, eller anden kemi.

Du kan vælge mellem disse to ansigtsmasker.

1) Den uundgåelige algemaske spirulina.

2) Dybderensende mineral maske.   

Det er tradition at Japansk lifting består af denne ene maske - Spirulina. Det lugter faktisk ikke så godt, men du bliver smuk af det. Man kan også spise spirulina som kosttilskud. Hvis du vil vide mere, kan du læse videre på dette link.

https://hurtigtslank.dk/spirulina-10-sunde-fordele/

Den anden maske jeg benytter er en dejlig dybderensende mineral maske. 

Fordele ved antistressbehandlingen:

 • Massagen virker positivt på ardannelse og sårheling. Den øgede blodgennestrømning i huden reducerer muligheden for fibrosedannelse i arvæv.
 • Øget cirkulation i vævet bidrager til at fjerne smertefremkaldende stoffer. Dvs. man udskiller bedre affaldsstoffer efter en massage. Lymfesystemet og veneblod bliver styrket og effekten forbedret under og lige efter massagen.
 • Aktiviteten i det sympatiske nervesystem reduceres, og muskler og psyke har derfor nemmere ved at afspænde. Dette er meget positivt i forhold til søvnløshed, stress og spændingssmerter i skulder/nakke området.
 • Triggerpunkts behandling og massage af muskelvævet medvirker til bedre og hurtigere restitution af beskadigede og ømme muskler.
 • Bindevævet omkring led, sener og muskler styrkes af massage.
 • Massage virker generelt: Smertelindrende, positivt på dit hjerte og kredsløb, muskelafspændende, immunsystemet får bedre mulighed for at arbejde og så bliver du ganske enkelt bare i bedre humør af en massage.
 • Ansigts zoneterapien stimulerer kroppens organer og hormonsystem.
 • Massagen af ansigtets muskler afspænder og beroliger.
 • Du får en ansigtsopløftende effekt.
 • Stress, søvnforstyrrelser, hormonelle forstyrrelser kan afhjælpes gennem denne behandling.

Behandlingen foregår ved, at du ligger på henholdsvis ryg og mave på min briks. Du kan lytte til musik imens.

 1. Afrensning af dit ansigt.
 2. Akupressur punkter og lymfesystem behandles
 3. Zoneterapi
 4. Ansigtsmaske påføres og virker ca 10. min. Imens modtager du evt. en dejlig hovedbundsmassage, massage af nakke eller hænder/fødder. Dette kan aftales efter behov.
 5. Masken afvaskes.
 6. Massagen af ansigtet muskler med hybenkerneolie. Ca. 20 min.
 7. Massage med Himalaya saltstenskugler. Ca 2-3 min. Processen virker kølende og sammentrækkende på din hud. Endvidere tilfører stenene mineraler og salte.
 8. Du ligger på maven de sidste 30 min. hvor du får oliemassage af ryg, skulder og arme.
 9. SLUT.

Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand efter denne behandling, da hele forløbet er yderst udrenseende.

Klinik v/ Eva Munk

Massage og Japansk Lifting Klinik v/ Eva Munk
Klinik v/ Eva Munk Massage og Japansk Lifting

Booking online

Du kan bestille tid her