Stress: Den bedste Anti-stress-behandling.

Hvis du vil vide mere om stress. Læs min artikel fra sundhedsfagligblog.dk

Stress – eller har du travlt?

Klinik v/ Eva Munk

Den bedste antistressbehandling

Denne behandling er i mine øjne den absolutte antistressbehandling. Her kombinerer jeg elementer af bipolar behandling fra Lone Sørensens metoder, sammen med ansigtsmassage og kropsmassage. Det foregår ved, at du modtager ca 30 min oliemassage af evt. ryg og arme/skulder og herefter får du ansigtszoneterapi, ansigtsmassage. Behandlingen afsluttes med fodzoneterapi, med massage af særligt udvalgte zonepunkter under fødderne. Hele massageforløbet er specielt konstrueret til at berolige og genskabe kroppens egen balance. Har du evt. har ubalancer i dit hormonsystem, kan behandlingen afhjælpe problemer såsom søvnløshed, stress, menstruationsforstyrrelser og overgangsalder. Hele behandlingen tager ca. 75 min. Dette er en behandlingsform, som kan afhjælpe og styrke mange psykiske og fysiologiske problemer. Foruden de kliniske og medicinske virkninger, er antistressbehandlingen også luksus velvære og meget beroligende for krop og sjæl. Skal du forkæle dig selv, så vælg en skøn omgang antistressbehandling.

 

Vidste du: At stresshormonerne faldt hos en gruppe forsøgspersonerne efter massage? Dette beviste man ved, at måle stresshormonerne, kortisol og adrenalin i blodet før og efter massagen. Efter endt behandling var niveauet af hormonerne i blodet betydeligt lavere end før behandlingen. 

Citat: "Massage kan ikke bare helbrede kroppen, men også lindre sindet og styrke sjælen." Norman Autton 1990. 

Fordele ved antistressbehandlingen:

  • Massagen virker positivt på ardannelse og sårheling. Den øgede blodgennestrømning i huden reducerer muligheden for fibrosedannelse i arvæv.
  • Øget cirkulation i vævet bidrager til at fjerne smertefremkaldende stoffer. Dvs. man udskiller bedre affaldsstoffer efter en massage. Lymfesystemet og veneblod bliver styrket og effekten forbedret under og lige efter massagen.
  • Aktiviteten i det sympatiske nervesystem reduceres, og muskler og psyke har derfor nemmere ved at afspænde. Dette er meget positivt i forhold til søvnløshed, stress og spændingssmerter i skulder/nakke området.
  • Triggerpunkts behandling og massage af muskelvævet medvirker til bedre og hurtigere restitution af beskadigede og ømme muskler.
  • Bindevævet omkring led, sener og muskler styrkes af massage.
  • Massage virker generelt: Smertelindrende, positivt på dit hjerte og kredsløb, muskelafspændende, immunsystemet får bedre mulighed for at arbejde og så bliver du ganske enkelt bare i bedre humør af en massage.
  • Ansigts zoneterapien stimulerer kroppens organer og hormonsystem.
  • Massagen af ansigtets muskler afspænder og beroliger.
  • Du får en ansigtsopløftende effekt.
  • Stress, søvnforstyrrelser, hormonelle forstyrrelser kan afhjælpes gennem denne behandling.

Behandlingen foregår ved, at du ligger på henholdsvis ryg og mave på min briks. Du kan lytte til musik imens.

Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand efter denne behandling, da hele forløbet er yderst udrenseende.

Klinik v/ Eva Munk

Massage og Japansk Lifting Klinik v/ Eva Munk
Venteværelse
Venteværelset
Massagebriks
Klinik & briks
Klinik v/ Eva Munk Massage og Japansk Lifting

Booking Online

Tidsbestilling når det passer dig❤️