RYG-SKULDER-NAKKEMASSAGE

45 min. med fokus på din ryg, dine skuldre/arme & din nakke.

Går du med spændinger i skuldre, nakke og ryg, så skulle du måske prøve denne behandling. Her er der særlig opmærksomhed på massagen af netop ryg og skuldre, samt at forebygge og behandle spændingshovedpine m.m.

Massage virker positivt på ardannelse og sårheling. Den øgede blodgennestrømning i huden reducerer muligheden for fibrosedannelse i arvæv.

Øget cirkulation i vævet bidrager til at fjerne smertefremkaldende stoffer. Dvs. man udskiller bedre affaldsstoffer efter en massage. Lymfesystemet og veneblod bliver styrket og effekten er forbedret under og lige efter massagen.

Aktiviteten i det sympatiske nervesystem reduceres, og muskler og psyke har derfor nemmere ved at afspænde. Dette er meget positivt i forhold til søvnløshed, stress og spændingssmerter i skulder/nakke området.

Triggerpunkts behandling og massage af muskelvævet medvirker til bedre og hurtigere restitution af beskadigede og ømme muskler.

Bindevævet omkring led, sener og muskler styrkes af massage.

Massage virker generelt: Smertelindrende, positivt på dit hjerte og kredsløb, muskelafspændende, immunsystemet får bedre mulighed for at arbejde og så bliver du ganske enkelt bare i bedre humør af en massage.

 

Citat: "Massage kan ikke bare helbrede kroppen, men også lindre sindet og styrke sjælen." Norman Autton 1990.

Velkommen

Massage og Japansk Lifting Klinik v/ Eva Munk
Venteværelse
Venteværelset
Massagebriks
Klinik & briks
Klinik v/ Eva Munk Massage og Japansk Lifting

Booking Online

Tidsbestilling når det passer dig❤️