Senest opdateret:

Massage i Hvalsø, Ny klinik v/ Eva Munk

Kategorier Behandlinger
Ansigtsmassage og oliemassage v/ Eva Munk i Hvalsø

Massage i Hvalsø, Ny klinik v/ Eva Munk

Massage i Hvalsø, Ny klinik v/ Eva Munk

 

KORT FORTALT:

Jeg er uddannet bevægelsespædagog og sygeplejerske. I mange år underviste jeg i Gotvedgymnastik, og arbejdede som selvstændig virksomhedsmassør. Jeg er eksamineret medicinsk massør og har kursusbevis i Japansk Lifting. Som sygeplejerske har jeg været ansat i retspsykiatrien, hjemmeplejen og på medicinsk sengeafdeling.

MASSAGEMETODEN JEG ER UDDANNET I:

Massageformen som jeg er uddannet i hedder "Medicinsk/Klassisk Massage" og er opbygget med inspiration fra bogen skrevet af Berit Heir Bunkan og Cathrine Melbye Schultz. Massageuddannelsen var en stor del af selve uddannelsen til bevægelsespædagog. Jeg blev uddannet i 2001, hvor 180 timer var udelukkende massagetræning og læring af massage. Derudover lå mange lektioner i anatomi, fysiologi, psykologi og kropsbevidsthed. Sidenhen er jeg uddannet sygeplejerske og har bred viden og erfaring med emner som krop, samtale, sundhed og sygdom. Massageformen kan både kan være blid og rolig, men såfremt der er behov for det, også aktiv, dynamisk og kraftfuld. Jeg bruger trigger punkter og akupressur punkter i min behandling.

Hvis du ikke bryder dig om oliemassage, kan afspænding/massage udenpå dit tøj, sagtens lade sig gøre. Kontakt mig vedr. info og råd/vejledning.

Er du evt. gravid kan du også modtage en meget skøn behandling hos mig, helt uden at ligge på maven.

Se evt. også på behandlingen ansigtsmassage.

For nogle år siden startede jeg bloggen sundhedsfagligblog.dk.  Her kan du læse alle mine gamle artikler, som handler om alt fra sundhed til sygdom - både psykiatrisk og somatisk.

Jeg glæder mig til at se dig i min lyse og venlige klinik til en skøn behandling.

                                     Velkommen

Vidste du: At stresshormonerne faldt hos en gruppe forsøgspersonerne efter massage? Dette beviste man ved, at måle stresshormonerne, kortisol og adrenalin i blodet før og efter massagen. Efter endt behandling var niveauet af hormonerne i blodet betydeligt lavere end før behandlingen. 

Citat: "Massage kan ikke bare helbrede kroppen, men også lindre sindet og styrke sjælen." Norman Autton 1990. 

 

Bestil tid nu

Online booking system, hurtig respons

Klinik på Åsvejen

Massage og Japansk Lifting Klinik v/ Eva Munk
Venteværelse
Venteværelset
Massagebriks
Klinik & briks
Klinik v/ Eva Munk Massage og Japansk Lifting