Værsgo`- print bare hele siden ud i PDF, så kan du præsentere denne mulighed til dine medarbejdere eller den ansvarlige på din arbejdsplads ❤️

Firma-Massage direkte på din arbejdsplads når det passer jer.

 

Personalepleje

Vil du som chef eller leder af din arbejdsplads i en periode gøre lidt ekstra for dine medarbejdere?

Kæmper dine medarbejdere med stress og belastninger, eller har de bare fortjent lidt ekstra personalepleje?

Med denne massageordning binder i jer ikke for en længere periode. I kan frit vælge en dag, når i har tid og lyst.

Ingen bindingsperiode

Ingen besværlige kontrakter

God pris

Professionel hjælp og behandling når det passer jer og i har tid

Jeg medbringer selv hele "klinikken" og alt udstyr og gør klinikken klar den pågældende dag

 

En Massagedag i din virksomhed

Book en dag i Booking systemet. ONLINE BOOKING

Ønsker i massage i en længere periode, eksempelvis fast hver tirsdag, kan I efter den første online booking kontakte mig på tlf. eller mail, og så gen-booker jeg jer.

Det kan også være, I synes det er perfekt at tage 3 dage i træk, hvor der tilbydes massage på arbejdspladsen? Eller måske hver anden uge? Det er helt op til jer.

Husk -at hvis samtlige medarbejder i en virksomhed tilbydes massage, er det fuldt fradragsberettiget for virksomheden. Nogle virksomheder vælger at dele betalingen af massagen mellem virksomheden og medarbejderen.

Som sundhedsbehandler er jeg momsfritaget. Prisen er derfor ikke med moms, da mit brancheområde er momsfritaget.

I kan vælge mellem:

 1. Firmamassage 1 (3 timer med tid til 3 ansatte)
 2. Firmamassage 2 (4 timer med tid til 4 ansatte)
 3. Firmamassage 3 (5 timer med tid til 5 ansatte)

Se priser her: 

Hvad tilbyder jeg?

Jeg er uddannet sygeplejerske, bevægelsespædagog, eksamineret massør og har mange års erfaring - især med virksomhedsmassage.

Når i ankommer I "min klinik" ude på arbejdspladsen, kan I få ryg-skulder-nakkemassage, ansigtsmassage eller en skøn kombination af begge dele. Dette vil være noget, jeg beslutter i samarbejde med den enkelte, der skal modtage behandlingen.

Krav til lokalet

 • Lokalet skal være minimum 12 m2
 • Der skal være mulighed for udluftning med et oplukkeligt vindue
 • Der skal ikke forstyrres i lokalet under behandlinger
 • Da briksen skal stå frit i lokalet, og jeg skal kunne komme omkring den, skal der være ryddet for evt. borde og stole. Briksen fylder 210x90 cm

 

Stress?

Stress opstår, når vi som mennesker udsættes for krav, forventninger eller belastninger, som overstiger vores evner eller evne til at håndtere det. Det er ligeså individuelt, hvad der belaster, som der er mennesker på kloden. Hvis kroppen over længere tid konstant er i øget alarmberedskab/stress bliver det farligt, og kan være medvirkende til mange følgesygdomme som diabetes, migræne, psoriasis, forhøjet blodtryk, hjertekar sygdomme, blodpropper, misbrug, angst og depression.

Få hjælp nu - med massage

Mine massage behandlinger mindsker aktiviteten i det sympatiske nervesystem, og muskler og psyke har derfor nemmere ved at afspænde. Dette er meget positivt i forhold til søvnløshed, stress og spændingssmerter i skulder/nakke området.

Behandlingerne virker generelt

Smertelindrende

Positivt på dit hjerte og kredsløb

Muskelafspændende

Styrkende på dit immunforsvar

Ansigts zoneterapien stimulerer kroppens organer og hormonsystem

Hybenkerneolie som der kun masseres med i ansigtet, er med til at øge hudens elasticitet og helingsevne, fjerne ar, pletter og rynkedannelser

Stress, søvnforstyrrelser, hormonelle forstyrrelser kan hjælpes gennem behandling

Aktiviteten i det sympatiske nervesystem reduceres, og muskler og psyke har derfor nemmere ved at afspænde. Dette er meget positivt i forhold til søvnløshed, stress og spændingssmerter i skulder/nakke området

Triggerpunkts behandling og massage af muskelvævet medvirker til bedre og hurtigere restitution af beskadigede og ømme muskler

Bindevævet omkring led, sener og muskler styrkes af massage

- og så bliver du ganske enkelt bare i bedre humør af en massage

 

Vidste du: "At stresshormonerne faldt hos en gruppe forsøgspersonerne efter massage? Dette beviste man ved, at måle stresshormonerne, kortisol og adrenalin i blodet før og efter massagen. Efter endt behandling var niveauet af hormonerne i blodet betydeligt lavere end før behandlingen."

 

VIGTIGE INFORMATIONER

 1. Jeg ankommer kl. 8:30 og skal have adgang til lokalet. Jeg skal nemlig gøre "klinikken" klar, så I ikke skal gøre andet, end at møde op til jeres bookede massagebehandling.
 2. Den første massage starter kl. 09:00 og afhængig af hvad i har bestilt, så kan 3, 4 eller 5 ansatte få en massagebehandling denne dag.
 3. Behandlingerne er af 45 min. og der ligger 15 min. buffer tid efter hver behandling. (Tid til udluftning, skift af lagen osv.)
 4. Når I har bestilt massagedagen online, modtager i efterfølgende en faktura på e-mail. Af fakturaen fremgår betalingsinformationerne, kontaktinformationer samt betalingsfristen.
 5. Skemaet her forneden printer i ud, så medarbejderne selv kan skrive sig på de ledige tider.

GOD FORNØJELSE

Bestil firmamassage nu

Online Booking

Værsgo`- print bare hele siden ud i PDF, så kan du præsentere denne mulighed til dine medarbejdere eller den ansvarlige på din arbejdsplads ❤️