Eva Munk

KORT FORTALT:

Jeg er uddannet bevægelsespædagog og sygeplejerske. I mange år underviste jeg i Gotvedgymnastik, og arbejdede som selvstændig virksomhedsmassør. Jeg er eksamineret medicinsk massør og har kursusbevis i Lone Sørensens Stress & Traume Terapi - den bipolare metode - samt Japansk Lifting. Som sygeplejerske har jeg været ansat i retspsykiatrien, hjemmeplejen og på medicinsk sengeafdeling.

MASSAGEMETODEN JEG ER UDDANNET I:

Massageformen som jeg er uddannet i hedder "Medicinsk/Klassisk Massage" og er opbygget med inspiration fra bogen skrevet af Berit Heir Bunkan og Cathrine Melbye Schultz. Massageuddannelsen var en stor del af selve uddannelsen til bevægelsespædagog. Jeg blev uddannet i 2001, hvor 180 timer var udelukkende massagetræning og læring af massage. Derudover lå mange lektioner i anatomi, fysiologi, psykologi og kropsbevidsthed. Sidenhen er jeg uddannet sygeplejerske og har bred viden og erfaring med emner som krop, samtale, sundhed og sygdom. Massageformen kan både kan være blid og rolig, men såfremt der er behov for det, også aktiv, dynamisk og kraftfuld. Jeg bruger trigger punkter og akupressur punkter i min behandling. Ofte inddrager jeg elementer af reflekszoneterapien.

Hvis du ikke bryder dig om oliemassage, kan afspænding/massage udenpå dit tøj, sagtens lade sig gøre. Kontakt mig vedr. info og råd/vejledning.

Er du evt. gravid kan du også modtage en meget skøn behandling hos mig, helt uden at ligge på maven.

Se evt. også på behandlingen ansigtsmassage.

For nogle år siden startede jeg bloggen sundhedsfagligblog.dk.  Her kan du læse alle mine gamle artikler, som handler om alt fra sundhed til sygdom - både psykiatrisk og somatisk. Jeg glæder mig til at se dig i min lyse og venlige klinik til en skøn behandling.

                      Velkommen

se video af massage

video
Massage og Japansk Lifting Klinik v/ Eva Munk
Venteværelse
Venteværelset
Massagebriks
Klinik & briks
Klinik v/ Eva Munk Massage og Japansk Lifting

Klinik v/ Eva Munk

Sundhedsfagligblog.dk

CVR-nr.: 39597691

Åsvejen 7

4330 Hvalsø