Klinik v/ Eva Munk

Massage:

Massage er en behandlingsform, som kan afhjælpe og styrke mange psykiske og fysiologiske problemer. Foruden de kliniske og medicinske virkninger, er massage også luksus velvære og meget beroligende for krop og sjæl. Skal du forkæle dig selv, så vælg en skøn omgang massage.

  • Massage virker positivt på ardannelse og sårheling. Den øgede blodgennestrømning i huden reducerer muligheden for fibrosedannelse i arvæv.
  • Øget cirkulation i vævet bidrager til at fjerne smertefremkaldende stoffer. Dvs. man udskiller bedre affaldsstoffer efter en massage. Lymfesystemet og veneblod bliver styrket og effekten er forbedret under og lige efter massagen.
  • Aktiviteten i det sympatiske nervesystem reduceres, og muskler og psyke har derfor nemmere ved at afspænde. Dette er meget positivt i forhold til søvnløshed, stress og spændingssmerter i skulder/nakke området.
  • Triggerpunkts behandling og massage af muskelvævet medvirker til bedre og hurtigere restitution af beskadigede og ømme muskler.
  • Bindevævet omkring led, sener og muskler styrkes af massage.
  • Massage virker generelt: Smertelindrende, positivt på dit hjerte og kredsløb, muskelafspændende, immunsystemet får bedre mulighed for at arbejde og så bliver du ganske enkelt bare i bedre humør af en massage.

Vidste du: At stresshormonerne faldt hos en gruppe forsøgspersonerne efter massage? Dette beviste man ved, at måle stresshormonerne, kortisol og adrenalin i blodet før og efter massagen. Efter endt behandling var niveauet af hormonerne i blodet betydeligt lavere end før behandlingen. 

Citat: "Massage kan ikke bare helbrede kroppen, men også lindre sindet og styrke sjælen." Norman Autton 1990.

Massagemetoden jeg er uddannet i:

Massageformen som jeg er uddannet i hedder "Medicinsk/Klassisk Massage" og er opbygget med inspiration fra bogen skrevet af Berit Heir Bunkan og Cathrine Melbye Schultz. Massageuddannelsen var en stor del af selve uddannelsen til bevægelsespædagog. Jeg blev uddannet i 2001, hvor 180 timer var udelukkende massagetræning og læring af massage. Derudover lå mange lektioner i anatomi, fysiologi, psykologi og kropsbevidsthed. Jeg er eksamineret massør.

Sidenhen er jeg uddannet sygeplejerske, og har bred viden og erfaring med emner som krop, samtale, sundhed og sygdom. Massageformen kan både være blid og rolig, men såfremt der er behov for det, også aktiv, dynamisk og kraftfuld. Jeg bruger trigger punkter og akupressur punkter i mine behandlinger.

Hvis du ikke bryder dig om oliemassage, kan afspænding/massage udenpå dit tøj, sagtens lade sig gøre. Kontakt mig vedr. info og råd/vejledning.

Er du evt. gravid kan du også modtage en meget skøn behandling hos mig, helt uden at ligge på maven.

Se evt. også på behandlingen ansigtsmassage.

Min klinik

Massage og Japansk Lifting Klinik v/ Eva Munk
Venteværelse
Venteværelset
Massagebriks
Klinik & briks
Klinik v/ Eva Munk Massage og Japansk Lifting

Booking Online

Tidsbestilling når det passer dig❤️