Klinik v/ Eva Munk

ØKO Facelift/Japansk Lifting - til normal eller uren hud

NYT: Nu kan du få Japansk lifting specielt til uren hud. Fortæl mig hvad du ønsker når du kommer eller skriv til mig på Kontakt ...

Acne Serum indeholder salisylsyre, som forhindrer bakterier i at trives på din huds overflade, og på den måde behandler og forebygger det acne og udbrud. Acne Serum er også effektivt mod forstørrede porer og fedtet hud, og du kan sagtens bruge det på små områder, der er angrebet af acne eller udbrud.

Neurologer mener, at vores hjerne må have en forsimplingsmekanisme, som gør, at vi kan udtrykke så meget med ansigtet, som vi kan. Endvidere præsenterer dit ansigt også zoner fra hele din krops organer, ligesom den mere velkendte zoneterapi, hvor man trykker på punkter under fødderne. I japansk Lifting bruges dele/elementer af ansigtszoneterapi. Hvis du evt. har ubalancer i dit hormonsystem, kan behandlingen afhjælpe problemer som vedr. dine hormoner, såsom søvnløshed, stress, menstruationsforstyrrelser og overgangsalder.

 

Ansigtets hundredevis af små muskler masseres og afspændes grundigt i behandlingen. Her bruges tryk af akupressurpunkter og lymfedrænage, til at fjerne væskeophobninger (poser under øjnene osv.)  og til at aktivere nervesystemet. Når dine ansigtmuskler afspændes gennem behandlingen, vil dit ansigt efter behandling fremstå mere glat og "løftet".

 

"Jeg bruger kun økologiske og allergivenlige produkter.

Der bruges ingen parfume, eller anden kemi."

De to masker jeg benytter er:

1)  Algemaske spirulina.

2) Ecooking Lermaske. (Klik på link og gå til Ecookings hjemmeside)

Det er tradition at Japansk lifting består af denne ene maske - Spirulina. Det lugter faktisk ikke så godt, men du bliver smuk af det. Man kan også spise spirulina som kosttilskud. Hvis du vil vide mere, kan du læse videre på dette link. https://hurtigtslank.dk/spirulina-10-sunde-fordele/

Egenskaber: Tilfører næring til huden / Forebygger for tidlig ældning / Øger og binder hudens fugtighed / Giver energi til huden / Dybderenser porerne / Strammer huden op

 

Lermaske er en opfriskende maske, der er skabt med det formål at rense og opfriske din hud samtidig med, at den minimerer dine porer og reducerer ujævnheder og uren hud. Det er en kombination af Iris-ekstrakt, zinksalt og A-vitamin, som tilsammen skaber effekten i Ecookings Lermaske. De aktive ingredienser afhjælper virker både behandlende og forebyggende. Masken indeholder et aktiv af Pseudomonas Altermonas, som er udvundet af mudder fra Antarktis. Det reducerer mængden af sebumproduktionen i talgkirtlerne, der gør, at huden bliver fedtet og skinnende. Desuden har masken antiinflammatoriske egenskaber og dulmer rødme, så din hud føles beroliget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resultatet af Japansk lifting: Friskt og afslappet, afstresset udseende. Japansk Lifting er en ansigtsløftning uden kemi. MEN...

Japansk Lifting har mange fordele, det er ikke bare en kosmetologisk behandling, men en virkelig effektiv afstressende behandling, som virker meget positivt velgørende, på hele din krop og dit nervesystem.

Fordele:

 • Stimulerer lymfesystemet og virker udrensende
 • Ansigts zoneterapien stimulerer kroppens organer og hormonsystem.
 • Massagen af ansigtets muskler afspænder og beroliger.
 • Du får en ansigtopløftende effekt og behandlingen kan afhjælpe uren hud.
 • Stress, søvnforstyrrelser, hormonelle forstyrrelser kan hjælpes gennem behandling. OBS.  Hvis du er gravid, kan du med glæde nyde denne behandling. Jeg vil blot undgå at berøre dit hormonsystem.
Når din hud er renset og fri for døde hudceller, kan den langt bedre optage ingredienserne i din hudpleje. Ecooking Ansigtsscrub har en base af en mild olieblanding af økologisk shea butter, mandel- og solsikkeolie, som har fugtgivende, nærende og beroligende egenskaber og er særligt tilpasset sensitiv og følsom hud. De nærende egenskaber fra olierne hjælper din hud med at undgå tidlig aldring og tab af elasticitet.
Et serum til alle aldre og hudtyper, der giver din hud et fugt-boost og er fyldt med fugtgivende ingredienser som er en naturlig del af kroppens anatomi, men som forsvinder efterhånden, som vi bliver ældre. Når din naturlige produktion af fugt forsvinder, bliver linjer og rynkere dybere, og din hud bliver mere tør. Fugt Serum gennemfugter din hud uden at fedte.

 

Behandlingen foregår ved at du ligger på ryggen på min briks. Du kan lytte til musik imens.

 1. Afrensning af dit ansigt.
 2. Akupressur punkter og lymfesystem behandles
 3. Zoneterapi
 4. Spirulina maske påføres og virker ca 10. min. Imens modtager du evt. en dejlig hovedbundsmassage, massage af nakke eller hænder/fødder. Dette kan aftales efter behov.
 5. Masken afvaskes.
 6. Massagen af ansigtet muskler med hybenkerneolie. Ca. 20 min.
 7. Ecooking masken påføres.
 8. Massage med Himalaya saltstenskugler. Ca 2-3 min. Processen virker kølende og sammentrækkende på din hud. Endvidere tilfører stenene mineraler og salte. dejlig øjencreme påføres & så er det SLUT.
Huden omkring øjnene er meget tynd, og den kun bliver tyndere med alderen. Træthed, solskader og alder kan være nogle af faktorerne, der svækker din huds collagen og elasticitet. Øjencremen virker bl.a. ved hjælp af en patenteret ingrediens, der reducerer fine linjer omkring øjnene samtidig med, at den forbedrer din huds struktur og udglatter den sarte hud omkring øjnene. Den beskytter og giver energi til huden omkring dine øjne, så den ikke ser træt og trist ud.

Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand efter denne behandling, da hele forløbet er yderst udrenseende.

Min klinik

Massage og Japansk Lifting Klinik v/ Eva Munk
Venteværelse
Venteværelset
Massagebriks
Klinik & briks
Klinik v/ Eva Munk Massage og Japansk Lifting

Booking

Online tidsbestilling